zondag 18 januari 2009

Stoere Vrouwen!

Allemaal leuk en aardig, de wereld verbeteren door vuilnis te scheiden, de verwarming iets lager te zetten en minder vaak een plastic tasje te kopen bij de lokale supermarkt. Maar we gaan als moderne vrouw dus mooi niet in onze binnenstebuiten-te-keren trui, gemaakt van vrije-uitloop schapenwol, de Biokrant zitten lezen in ons sfeerloos verlichte spaarlampenhuis.

En dat dachten de Stoere Vrouwen ook toen zij besloten hun krachten te bundelen om een shopgenootschap op te zetten van jonge, hippe en vooral stoere dames met een warm hart voor natuur, dieren en eerlijke handel. Met hun motto “Verbeter de wereld, ga winkelen!” stimuleren ze op een originele manier het kopen van producten die vriendelijk zijn voor Moeder Aard. Niet alleen door deze in het schap van de website te plaatsen, maar ook door bijvoorbeeld Gewetensclubjes te starten; “Om een beter shopmens te worden”.

Maar hier blijft het niet bij. Gekleed in army-outfits en roze baretten, gewapend met roze boodschappenmanden en hun portemonnee vallen de Stoere Vrouwen als het Koopleger verschillende regimenten binnen om hun manden te vullen met alle producten die onder de noemer ‘verantwoord’ vallen, om vervolgens, met iedere stoere vrouw die wil, ervaringen uit te wisselen en een borreltje te drinken.

De wereld redden door te winkelen… Stoere vrouwen, verenigt u!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten